Κρέμα Βανίλλια

Συστατικά


Οδηγίες

-Βάζετε τα δύο φλυτζάνια γάλα να κάψει

-Προσθέτετε το ξύσμα λεμονιού

-Σε ένα μπωλ βάζετε το υπόλοιπο γάλα και εκεί διαλύετε πολύ καλά την ζάχαρη και το κορν φλάουερ

-Χτυπάτε καλά τους κρόκους

-Προσθέτετε λίγο λίγο μισό φλυτζάνι από το καυτό γάλα και ανακατεύετε συνεχώς

-Χαμηλώνετε τη φωτιά

-Γυρίζετε το μείγμα αυτό στην κατσαρόλα με το γάλα ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι να δέσει

-Αποσύρετε από τη φωτιά

-Προσθέτετε τους κρόκους

-Τοποθετείτε ξανά στη φωτιά και ανακατεύετε μέχρι να πήξει

-Σερβίρεται σε πιατάκια και τρώγεται και κρύα και ζεστή


Copyright Recipes of Greece ====> Sintages.gr 2002 | info@sintages.gr