Μουσταλευριά

Συστατικά


Οδηγίες

-Βάζετε σε μία κατσαρόλα το μούστο να βράσει

-Εν τω μεταξύ στο νερό προσθέτετε το νισεστέ και ανακατεύετε

-Μόλις βράσει το μέιγμα με το μούστο, ρίχνετε το χυλό από το αλεύρι πολύ λίγο τη φορά ανακατεύοντας πολύ γρήγορα να μην σβολιάσει

-Ανακατεύετε συνεχώς μέχρι να δέσει (πήξει)

-Σερβίρετε σε μερίδες και αφήνετε να κρυώσει

-Πασπαλίζετε με κανέλλα, αμύγδαλα και σουσάμι


Copyright Recipes of Greece ====> Sintages.gr 2002 | info@sintages.gr