Μουστοκούλουρα

Συστατικά


Οδηγίες

-Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 200 C

-Κοσκινίζετε το αλεύρι

-Βάζετε σε ένα μπωλ το αλεύρι

-Ζεστένετε το λάδι να καπνίσει και το ρίχνετε στο αλεύρι

-Περιμένετε να κρυώσει λίγο και τρίβετε με τα χέρια να μην σβολιάσει

-Βάζετε σε ένα μπωλ το ζεστό νερό, ρίχνετε το πετιμέζι, την ζάχαρη και την αμμωνία και ανακατεύετε

-Προσθέτετε το μίγμα στο αλεύρι, την κανέλλα, τα γαρύφαλλα

-Ζυμώνετε πολύ καλά και πλάθετε τα κουλούρια

-Ψήνετε για 20 λεπτά


Copyright Recipes of Greece ====> Sintages.gr 2002 | info@sintages.gr