Παγωτό με Αμύγδαλο

Συστατικά


Οδηγίες

-Βάζετε το γάλα να κάψει, όχι να βράσει

-Διαλύετε στο γάλα την σοκολάτα

-Σε ένα μπωλ χτυπάτε τα αυγά με τη ζάχαρη

-Προσθέτετε λίγο λίγο από το καυτό γάλα στο μείγμα της ζάχαρης και των αυγών και ανακατεύετε συνεχώς

-Χαμηλώνετε τη φωτιά

-Ανακατεύετε συνεχώς μέχρι να δέσει, προσοχή να μην βράσει

-Αποσύρετε από τη φωτιά

-Προσθέτετε τις βανίλλιες

-Αφήνετε να κρυώσει

-Προσθέτετε τα αμύγδαλα στην κρέμα

-Το μείγμα με τα αμύγδαλα είτε το βάζετε στην κατάψυξη και κάθε μία ώρα το ξύνετε με το πηρούνι για να πάρει την κρυσταλλική μορφή είτε στην παγωτομηχανή


Copyright Recipes of Greece ====> Sintages.gr 2002 | info@sintages.gr