Παγωτό Βανίλλια

Συστατικά


Οδηγίες

-Ανακατεύετε μαζί την ζάχαρη, το αλεύρι και το αλάτι

-Προσθέτε το γάλα και αφήνετε να βράσει, ανακατεύοντας, μέχρι να δέσει

-Σε ένα μπωλ χτυπάτε τα αυγά

-Προσθέτετε 1 κούπα από το καυτό γάλα στα αυγά και ανακατεύετε συνεχώς

-Ρίχνετε το μείγμα των αυγών πίσω στην κατσαρόλα με το γάλα

-Ανακατεύετε συνεχώς για ένα λεπτό

-Αποσύρετε από τη φωτιά

-Αφήνετε να κρυώσει

-Προσθέτετε τις βανίλλιες και την κρέμα γάλακτος

-Το μείγμα είτε το βάζετε στην κατάψυξη και κάθε μία ώρα το ξύνετε με το πηρούνι για να πάρει την κρυσταλλική μορφή είτε στην παγωτομηχανή


Copyright Recipes of Greece ====> Sintages.gr 2002 | info@sintages.gr