Παγωτό κρέμα

Συστατικά


Οδηγίες

-Βάζετε το γάλα να κάψει, όχι να βράσει

-Σε ένα μπωλ χτυπάτε τα αυγά με τη ζάχαρη

-Προσθέτετε λίγο λίγο από το καυτό γάλα στο μείγμα της ζάχαρης και των αυγών και ανακατεύετε συνεχώς

-Χαμηλώνετε τη φωτιά

-Ανακατεύετε συνεχώς μέχρι να δέσει, προσοχή να μην βράσει

-Αποσύρετε από τη φωτιά

-Προσθέτετε τις βανίλλιες

-Αφήνετε να κρυώσει και είτε το βάζετε στην κατάψυξη και κάθε μία ώρα το ξύνετε με το πηρούνι για να πάρει την κρυσταλλική μορφή είτε στην παγωτομηχανή


Copyright Recipes of Greece ====> Sintages.gr 2002 | info@sintages.gr