Παγωτό Πεπόνι

Συστατικά


Οδηγίες

-Βάζετε το γάλα να κάψει, όχι να βράσει

-Σε ένα μπωλ χτυπάτε τα αυγά με τo 1 φλυτζάνι ζάχαρη

-Προσθέτετε λίγο λίγο από το καυτό γάλα στο μείγμα της ζάχαρης και των αυγών και ανακατεύετε συνεχώς

-Χαμηλώνετε τη φωτιά

-Ανακατεύετε συνεχώς μέχρι να δέσει, προσοχή να μην βράσει

-Αποσύρετε από τη φωτιά

-Προσθέτετε τις βανίλλιες

-Αφήνετε να κρυώσει

-Εν τω μεταξύ καθαρίζετε και κόβετε το πεπόνι

-Σε ένα μπωλ το ζυμώνετε με τη ζάχαρη να λιώσει

-Το προσθέτετε στην κρύα κρέμα

-Το μείγμα τώρα είτε το βάζετε στην κατάψυξη και κάθε μία ώρα το ξύνετε με το πηρούνι για να πάρει την κρυσταλλική μορφή είτε στην παγωτομηχανή


Copyright Recipes of Greece ====> Sintages.gr 2002 | info@sintages.gr