Παντεσπάνι

Συστατικά


Οδηγίες

-Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 200 C

-Κοσκινίζετε το αλεύρι

-Προσθέτετε το μπέϊκιν πάουντερ και τις βανίλλιες

-Σε ένα μεγάλο μπώλ βάζετε την ζάχαρη με τους κρόκους ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι να ενωθούν καλά τα υλικά

-Χτυπάτε τ ασπράδια σε μαρέγκα

-Λιώνετε το βούτυρο

-Στο μπωλ με τη ζάχρη και τ αυγά προσθέτετε εναλλάξ μαρέγκα και αλεύρι

-Προσθέτετε σιγά σιγά το βούτυρο

-Ψήνετε 20 -30 λεπτά


Copyright Recipes of Greece ====> Sintages.gr 2002 | info@sintages.gr