Recipes of Greece ====> 
Sintages.gr
Αγαπημένα

στα γρήγορα...

» Βαθμολογία : 3
» Χρήστης : recipes.gr
» Εκτύπωση


 Ψάρι α λα Σπετσιώτα - Περιεχόμενα

  • ½ ποτηράκι κρασί
  • 1 κουταλάκι πελτέ
  • 3/4 φλυτζάνι λάδι
  • 4 ντομάτες φρέσκιες τριμμένες
  • αλάτι, πιπέρι
  • 1 ψάρι μεγάλο (συναγρίδα, φαγκρί) καθαρισμένο
  • 5 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
  • 1/2 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • 1 λεμόνι στυμμένο


 Οδηγίες / Εκτέλεση

-Κόβετε σε ροδέλλες το ψάρι

-Βάζετε το ψάρι σε ένα λαδωμένο ταψάκι

-Αλατίζετε

-Σε ένα μπωλάκι βάζουμε το λάδι, το χυμό λεμονιού, το κρασί και τον πελτέ

-Ανακατεύετε πολύ καλά

-Προσθέτετε τον μαϊντανό και το σκόρδο

-Περιχύνετε με το μείγμα αυτό το ψάρι

-Ρίχνετε από πάνω την τομάτα

-Αλατοπιπερώνετε

-Ψήνετε σε μέτριο φούρνο για μισή ώρα περίπου

-Κατά διαστήματα βρέχετε το ψάρι με την σάλτσα


 
 Βαθμολογείστε τη συνταγή

Άριστη

Πολύ Καλή

Καλή

Μέτρια

Κακή
 
Αποστολή συνταγής σε φίλο
Το email σας :
Email αποδέκτη :
 
λήψη συνταγών με email.