Recipes of Greece ====> 
Sintages.gr
Αγαπημένα

στα γρήγορα...

» Βαθμολογία : 5
» Χρήστης : recipes.gr
» Εκτύπωση


 Μοσχάρι Στυφάδο - Περιεχόμενα

  • 1 φύλλο δάφνης
  • 1 ½ φλυτζ. λάδι
  • 2 κρεμμύδια
  • αλάτι, πιπέρι
  • 1 ½ κιλό κρεμμύδια μικρά
  • 1 κουταλιά της σούπας πελτέ
  • 1 κιλό μοσχάρι
  • 8 σκελίδες σκόρδο
  • 1/2 φλυτζάνι ξύδι
  • 5 ντομάτες φρέσκιες


 Οδηγίες / Εκτέλεση

-Κόβετε σε τετράγωνα κομμάτια τι κρέας

-Βάζετε το λάδι με μία κατσαρόλα και όταν κάψει, προσθέτετε το κρέας και ανακατεύετε.

-Προσθέτετε το αλάτι, το πιπέρι, τη δάφνη, τα δύο κρεμμύδια ψιλοκομμένα και ανακατεύουμε να τσιγαριστούν και αυτά.

-Προσθέτετε το ξύδι ανακατεύετε και αφήνετε να σιγοβράσουν.

-Εν τω μεταξύ καθαρίζετε τα κρεμμυδάκια και τα σκόρδα και τα ρίχνετε και αυτά στο κρέας.

-Ανακατεύετε μέχρι να μαραθούν και να ροδοκοκκινίσουν.

-Τέλος προσθέτετε τη ντομάτα και 2 ποτήρια νερό.

-Σκεπάζετε την κατσαρόλα, την αφήνουμε σε χαμηλή φωτιά για 3-4 ώρες περίπου και να μείνει με την σάλτσα του


 
 Βαθμολογείστε τη συνταγή

Άριστη

Πολύ Καλή

Καλή

Μέτρια

Κακή
 
Αποστολή συνταγής σε φίλο
Το email σας :
Email αποδέκτη :
 
λήψη συνταγών με email.